• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Audieri Publice pentru Chișinău

  Audieri Publice pentru Chișinău

   21.05.2019 09:16    669 Accesări    

  Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) și Primăria municipiului Chișinău organizează „Audieri Publice pentru Chișinău" pe subiectul îmbunătățirii serviciilor de salubrizare din mun. Chișinău.

  Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai 2019, în intervalul orelor 10:00 - 12:00, în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni 61, blocul F, sala de lectură, cab. 101.

  Experți din societatea civilă și cetățeni activi, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și centrale, vor discuta soluțiile pentru îmbunătățirea serviciilor de salubrizare în mun. Chișinău.

  Scopul prezentei propuneri este de a se expune asupra modului în care au loc lucrările de salubrizare în municipiul Chișinău pe perimetrul carosabilului, al trotuarelor tehnice sau pentru pietoni adiacente, a spațiilor verzi din municipiu, inclusiv a fâșiilor amplasate la marginea drumurilor, a stațiilor de așteptare, precum și a blocurilor din curțile blocurilor.

  Părțile interesate pot expedia recomandări pe marginea subiectului anunțat, în adresa IPRE, str. București, 90, oficiul 20, sau la adresa electronica:iulian.rusu@ipre.md. 

  Participanţii care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de regulament inclus pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

   

   

  Fișiere anexate: