• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Reuniune cu participarea specialiștilor din domeniul educației și a părinților cu copii, care vor merge la toamnă în clasa I

  Reuniune cu participarea specialiștilor din domeniul educației și a părinților cu copii, care vor merge la toamnă în clasa I

   16.04.2019 17:11    8039 Accesări    

  Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău organizează miercuri, 17 aprilie a.c., ora 15:00, o reuniune cu participarea specialiștilor din domeniul educației și a părinților cu copii, care vor merge la toamnă în clasa I.

  Specialiștii de profil vor aborda subiecte precum: aspectele psihologice în adaptarea copilului de 6-7 ani la mediul școlar; ce e bine să știe și să poată un copil care merge în clasa I; vestimentația potrivită a elevului în primii ani de școală; alimentația școlarului mic, organizarea timpul liber al copilului etc.

  La acțiune vor participa cadre didactice, elevi și circa 200 părinți, precum și oaspeți de onoare.

  Evenimentul cu genericul „Hai cu noi în clasa I, dragi părinți și scumpi copii!" se va desfășura în incinta Centrului de Excelență Tekwill (str. Studenților 9/11).