Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria Capitalei organizează concurs pentru identificarea logo-ului Forumului Investițional Chișinău

   2260

Primăria Capitalei anunță desfășurarea concursului pentru identificarea logo-ului Forumului Investițional Chișinău, eveniment planificat pentru data de 30 mai 2019. La concurs sunt invitați să participe designeri, pictori, precum și reprezentanți ai mediului academic de profil.

Tematica logo-ului: Logo-ul trebuie să exprime identitatea evenimentului și a orașului Chișinău. Forumul are tematică economică și de promovare a Capitalei pe plan extern. Acțiunea presupune a fi o punte de legătură dintre investitorii străini și cei locali, pentru colaborarea eficientă ce are ca finalitate transformarea Chișinăului într-o capitală europeană.

Tematica evenimentului: Forumul investițional Chișinău are drept obiectiv principal  intensificarea fluxurilor de capital în municipiu, prin atragerea atenției investitorilor străini asupra economiei capitalei, cu potențial de dezvoltare, precum și de identificare și promovare a proiectelor de perspectivă. De asemenea, un aspect important al evenimentului este facilitarea dialogului dintre investitorii străini și companiile locale, focusarea atenției investitorilor spre unele sectoare tradiționale ale economiei locale și naționale, dar și de promovare a imaginii municipiului Chișinău și a Republicii Moldova.

 

 

 

 

Tip

Logo text + simbol

Grafica simbolului va fi conform evenimentului;

Textul va include denumirea evenimentului (Forum Investițional Chișinău)

Paleta de culori

Pot fi folosite 2-3 culori, max. 4

Paleta cromatică este la discreție

Dimensiuni

Format vectorial

Cu posibilitatea de a fi publicat pe Facebook, Instagram, Google, web site-ul Primăriei

Logo-ul să poată fi printat și vizibil în toate culorile.

Reguli de selecție:

- concurs deschis;

- aplicațiile vor fi transmise pe adresa: concurs.forum@pmc.md, persoana contact: tel. 069757041.

- termenul limită de depunere a ofertelor: 17.04.19, ora 16:00.