Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general interimar a inspectat lucrările de salubrizare de primăvară pe șos. Muncești

   2882

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a mers astăzi în teritoriu, pe șoseaua Muncești, pentru a verifica mersul lucrărilor de salubrizare, executate de către serviciile specializate, în cadrul Campaniei de curățenie de primăvară.

Edilul - șef a solicitat responsabililor de salubrizare: Regia locativ-comunală, Regia „Exdrupo" și Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" să-și consolideze eforturile, pentru o intervenție mai rapidă și mai calitativă. Autoritățile au decis să intervină prioritar pe șos. Muncești, pentru că este una din zonele cu probleme la capitolul salubrizare din oraș, astfel ca în 2-3 zile, strada să fie curată, în condițiile când acolo urmează a fi pus funcțiune iluminatul stradal.

Primarul general interimar a ținut să remarce despre efortul susținut al tuturor pentru menținerea curățeniei în oraș: simpli cetățeni, gestionari de imobile și agenți economici, în special administratori ai piețelor comerciale și a gărilor auto, dar și pe alte teritorii / zone, unde se înregistrează flux sporit de oameni.

În context, edilul-șef al Capitalei a făcut apel către cetățeni și sectorul asociativ, de a susține eforturile municipalității pentru curățenia de primăvară a orașului, prin participarea activă sâmbătă, 16 martie 2019, la salubrizarea albiei râului Bâc, acțiune de masă, desfășurată în contextul Zilei mondiale a apei. „Serviciile municipale lucrează activ în sectoarele Capitalei, dar îndemnăm și locuitorii să dea dovadă de spirit civic, și sa ajute la curățenia orașului", a menționat Ruslan Codreanu.