Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Inaugurarea cantinei de la Liceul Teoretic „Academia Copiilor"

   1824

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a participat astăzi la inaugurarea cantinei Liceului Teoretic „Academia Copiilor", după reparație capitală, din sectorul Râșcani.

Lucrările de renovare a blocului alimentar au fost executate timp de 6 luni. În perioada de referință a fost reabilitată sala de prepare a hranei, a fost renovat depozitul alimentar, sistemul de ventilare și schimbată tâmplăria. De asemenea, proiectul a inclus achiziționarea utilajului pentru gătitul bucatelor, păstrarea alimentelor, precum și a mobilierului. Costul proiectului este de 2 mil. lei, bani alocați din bugetul municipal.

Edilul capitalei, alături de responsabili ai Direcției generale educație, tineret și sport și administrația liceului, au verificat calitatea lucrărilor executate, pentru a se asigura de buna funcționare a blocului alimentar. „Mă bucur că aici sunt condiții bune pentru alimentația copiilor. Ne dorim să modernizăm serviciile de profil în instituțiile de învățământ, pentru a crea condiții mai bune pentru toți copii și elevii din municipiu", a menționat Ruslan Codreanu.

Precizăm că Blocul alimentar al Liceului Teoretic „Academia Copiilor" a fost nefuncțional timp de mai mulți ani, iar în 2018 au fost prevăzute surse bugetare pentru reabilitarea cantinei, la inițiativa actualei conduceri a Primăriei municipiului Chișinău.