• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Finalizarea lucrărilor de reparație a acoperișului Grădiniței nr. 145 din sectorul Buiucani

  Finalizarea lucrărilor de reparație a acoperișului Grădiniței nr. 145 din sectorul Buiucani

   08.02.2019 12:55    449 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că reconstrucția acoperișului de la Grădinița nr. 145 din sectorul Buiucani al Capitalei a fost încheiată, iar vineri autoritățile municipale au recepționat lucrările finale din cadrul instituției preșcolare.

  Reconstrucția capitală a acoperișului grădiniței a fost realizată prin intermediul Fondului de Investiții Sociale din Moldova, în baza unui grant în sumă de 1 mil. lei, oferit de Guvernului României. Suplimentar, din bugetul municipal au fost alocate surse financiare în valoare de 658 mii lei, pentru lucrări de renovare a Sălii de festivități, a pavilioanelor, blocului alimentar și a celui sanitar, dar și a zonelor de acces în grădiniță.  

  Pe parcursul anului 2018, alte 3 instituții preșcolare din sectorul Buiucani au beneficiat de lucrări de renovare în baza granturilor, prin intermediul Fondului de Investiții Sociale din Moldova.

  Precizăm ca în Grădinița nr. 145 activează 12 grupe de copii cu un total de 255 de locuri.