• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

  Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

   01.02.2019 18:19    653 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 04 februarie - 31 martie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. 31 August 1989, în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a 3 străzi din zona centrală a capitalei.

  Astfel, având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe str. Tighina, în perioada de referință circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  Ruta de troleibuz nr.34 - de pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, întoarcere la intersecția cu str. București, str. Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit.

  Autobuzul nr. 9

  Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.  

  Rutele de microbuz nr.178 și nr.192

  Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

  Ruta de microbuz nr. 190

  Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.  

  De asemenea, în perioada: 04.02.2019 - 03.03.2019 sunt planificate lucrări de pozare a rețelelor inginerești pe str. 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ismail -  Lev Tolstoi, cu suspendarea traficului rutier.

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.