• vezi mai mult
  Intervenția serviciilor municipale privind salubrizarea străzilor și lichidarea situațiilor de avariere în sectoarele capitalei   
  Primăria Capitalei va acorda asistență specializată pedagogilor, în vederea prevenirii situațiilor de abuz în școli și grădinițe   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Inaugurarea iluminatului public pe strada Alba Iulia   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Dezbateri publice asupra proiectului „Studiu de argumentare urbanistică privind edificarea unui bloc locativ cu parcare subterană din str. Ion Creangă, 12/4”

  Dezbateri publice asupra proiectului „Studiu de argumentare urbanistică privind edificarea unui bloc locativ cu parcare subterană din str. Ion Creangă, 12/4”

   29.01.2019    45 Accesări    

  Pretura sectorului Buiucani anunță că vineri 22 februarie 2019, ora 10:00, va organiza în Sala de festivități (str. M. Viteazul, 2), dezbateri publice asupra proiectului „Studiu de argumentare urbanistică privind edificarea unui bloc locativ cu parcare subterană din str. Ion Creangă, 12/4”.

  Necesitatea organizării consultărilor publice respective: edificarea unui bloc locativ cu parcare subterană în limitele terenului privat.

  Beneficiar: S.R.L. „M.V. CONSTRUCT SERVICE"

  Autorul proiectului: Institutul municipal de proiectări „Chișinăuproiect". 

  Părțile interesate pot expedia recomandări pe marginea consultărilor publice (dezbateri publice) în adresa Preturii de sector: str. Mihai Viteazul, 2, și/sau pe adresa electronică a Preturii - buiucani@pmc.md, fie la numărul de tel. (022) 295036. 

  Îndemnăm persoanele interesate (societatea civilă, mass-media) să asiste, să participe și să se pronunțe asupra proiectului propus.

  Persoana de contact - Alexei Balan, tel: 022-29-50-36.

  Participanţii care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de regulament inclus pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

   

   

   

   

   

  Fișiere anexate: