• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Atenționarea agenților economici privind deszăpezirea teritoriilor

  Atenționarea agenților economici privind deszăpezirea teritoriilor

   22.01.2019 17:19    287 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că de săptămâna trecută administrația publică locală a început sancționarea agenților economici/proprietari de imobile și gestionarii fondului locativ, pentru lipsa de implicare în curățarea de zăpadă a teritoriilor unde își desfășoară activitatea.

  Cele mai multe procese verbale au fost întocmite de către Pretura sectorului Râșcani - 130 sancțiuni. În alte sectoare responsabilii au insistat în special pe convingerea persoanelor juridice referitor la salubrizarea teritoriilor adiacente clădirilor.

  Subiectul a fost abordat în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni, iar  Primarul Capitalei a îndemnat cetățenii să sesizeze cazurile problematice referitor la deszăpezire, pentru ca responsabilii să intervină în timp util. Astfel, cetățenii pot utiliza rețelele de socializare, prin intermediul conturilor de Facebook a Primăriei municipiului Chișinău și a Preturilor de sector.

  De asemenea, chișinăuienii pot informa despre situațiile problematice în contextul condițiilor meteo, prin apelare la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.