Autosesizarea serviciilor specializate privind înlăturarea problemei de pe carosabil, la intersecția străzilor Sfatul Țării cu Alexei Șciusev

   953

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale (S.A. „Apă - Canal Chișinău"), s-au autosesizat referitor la surparea asfaltului pe o porțiune de drum de la intersecția str. Sfatul Țării cu str. Alexei Șciusev.

La fața locului se află o echipă de muncitori pentru a remedia problema. Zona afectată a fost izolată cu indicatoare de avertizare, iar conducătorii auto care circulă prin preajmă sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Municipalitatea precizează că, atât S.A. „Apă - Canal Chișinău", cât și S.A. „Termoelectrica", întreprinderi care încheie contracte cu agenți economici pentru reabilitarea rețelelor, sunt direct responsabile de finalizarea și calitatea lucrărilor executate.

În context, e de menționat că Direcția generală transport public și căi de comunicație  perfectează un proiect de decizie care prevede sancționarea agenților economici pentru executarea necorespunzătoare a lucrărilor de restabilire a carosabilului, după reparația rețelelor inginerești. Documentul va fi înaintat Consiliului Municipal spre aprobare.