Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Dezbatere publică asupra proiectului Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenului cu numărul cadastral 0100515519 din str. Vasile Lupu, 28

   6609

Pretura sectorului Buiucani anunță că marţi, 18 decembrie 2018, ora 1000, va organiza în Sala de festivități a Preturii sectorului (str. Mihai Viteazul, 2), dezbateri publice asupra proiectului Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenului cu numărul cadastral 0100515519 din str. Vasile Lupu, 28.

Necesitatea organizării consultărilor publice respective: substituirea codului de reglementare urbanistică "Re" (zonă de revitalizare) cu codul "R7" (zonă rezidențială) și "S" (zonă cu funcțiuni speciale, instituție de educație preșcolară).

Beneficiar: Serviciul de Protecţie şi Pază a Republicii Moldova

Autorul proiectului: Institutul municipal de proiectări „Chișinăuproiect". 

Părțile interesate pot expedia recomandări pe marginea consultărilor publice (dezbateri publice) în adresa Preturii de sector: str. Mihai Viteazul, 2, și/sau pe adresa electronică a Preturii - buiucani@pmc.md, fie la numărul de tel. (022) 295036. 

Îndemnăm persoanele interesate (societatea civilă, mass-media) să asiste, să participe și să se pronunțe asupra proiectului propus.

Persoana de contact - Ion Popa - tel: (022) 295036.

Participanţii care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de regulament inclus pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.