• vezi mai mult
  Modificarea itinerarului rutei de microbuz nr. 103 până în localitatea Dumbrava   
  Continuarea ședinței Consiliului municipal Chișinău   
  Semnarea contractului de achiziționare a 31 de autobuze noi   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Prelungirea termenului de consultare publică a Proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2019"

  Prelungirea termenului de consultare publică a Proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2019"

   07.12.2018    3462 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunță despre prelungirea termenului de desfășurare a consultării publice a Proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2019", până la data de 17.12.2018.

  Prelungirea termenului are loc în legătură cu operarea unor modificări în documentul propus spre consultare publică.

  Recomandările pot fi expediate pe adresa MD-2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83, (bir. 5) sau la adresa electronică: marina.andreeva.dgf@cmc.md. Persoana de contact Marina Andreeva, tel. (022) 222-701.   

  Anunțul despre organizarea consultărilor publice referitor la Proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2019" este plasat pe site-ul oficial al Primăriei Chișinău, www.chisinau.md, la modulul: Transparența decizională / Consultări publice.

  Link anunț proiect taxe locale 2019: