• vezi mai mult
  Ședința Comisiei pentru buget, economie, finanțe, patrimoniu public local, agricultură și problemele suburbiilor a Consiliului municipal Chișinău   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Ajutor material unic către Sărbătorile de Iarnă pensionarilor și persoanelor cu dizabilități din Chișinău

  Ajutor material unic către Sărbătorile de Iarnă pensionarilor și persoanelor cu dizabilități din Chișinău

   07.12.2018    288 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că circa 70 mii de persoane defavorizate din oraș și din suburbii vor beneficia de ajutor material unic, în sumă de 100 de lei, către sărbătorile de Crăciun. În acest scop din bugetul municipal au fost prevăzuți 7 milioane de lei.

  Ajutorul material este adresat pensionarilor și persoanelor cu dizabilități severe, accentuate și medii, a căror pensii nu depășește suma de 1450 lei, beneficiari de compensații/abonamente pentru călătoria în transportul public, aflate la evidența structurilor teritoriale de asistență socială.

  Banii urmează a fi ridicați începând din 07 decembrie 2018 și până la data de 19.12.2018, prin intermediul oficiilor poștale ale Î.S. „Poșta Moldovei".