Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Chişinăul şi-a aprins luminile de sărbătoare şi a inaugurat Pomul de Crăciun

   2992

Chişinăul a dat start Sărbătorilor de Iarnă 2019! În Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost inaugurat Pomul de Crăciun. Este primul brad artificial instalat în capitală, ales prin voința cetățenilor, cu 1700 de globuri colorate şi ghirlande strălucitoare.

Luminiţele de pe Pomul de Crăciun din centrul Chişinăului au fost aprinse de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, alături de copii. În alocuțiunea sa, cu ocazia inaugurării Sărbătorilor de Iarnă, edilul capitalei a chemat oamenii la unitate: tineri, copii, vârstnici, familii împreună, pentru a realiza lucruri mărețe în anul care vine.

„Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou reprezintă momentul când aducem sincere mulțumiri și aprecieri celor care ne sunt dragi nouă. Multitudinea de jucării din Pomul de Crăciun să reprezinte lucrurile bune și frumoase pe care le vom realiza cu toții împreună: administrația capitalei și chișinăuienii, în 2019!", a menționat Ruslan Codreanu.

Startul Sărbătorilor de Iarnă a fost întregit de evoluarea colectivilor de elevii, laureați ai concursurilor naționale și internaționale.