Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului ruiter pe unele străzi din capitală

   2846

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 04-30.12.2018, va fi suspendat traficul rutier pe anumite tronsoane ale str. 31 August 1989 și str. Tighina, în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a 3 străzi din zona centrală a capitalei.

Astfel, având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Al. Pușkin și Vlaicu Pârcălab, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de microbuz va fi organizată după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 101 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.  

Ruta de microbuz nr. 103 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 - de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Tot în aceiași perioadă, în legătură cu lucrările de reabilitare a rețelelor, circulația rutelor municipale de pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Alexandru Bernardazzi și str. Alexei Mateevici va fi redirecționată după cum urmează:  

Autobuzul nr. 9:

Tur: - de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. Pan Halippa și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 125, nr. 190 și nr. 191:

Tur: - de pe str. București pe str. V. Alecsandri, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur: - de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri și în continuare pe  traseele stabilite.

De asemenea, în perioada: 09 - 30.12.2018 sunt planificate lucrări de pozare a rețelelor inginerești pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Avram Iancu și str. Alexandru cel Bun. Astfel, circulația rutelor municipale de microbuz va fir organizată după cum urmează:

Ruta nr. 137: de pe str. Avram Iancu pe str. Bălănescu și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 157: de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail. 

Ruta nr. 171 și nr. 174: de pe str. Avram Iancu pe str. Bălănescu și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.