• vezi mai mult
  Inaugurarea iluminatului public stradal pe șos. Muncești   
  Inspectarea lucrărilor de reconstrucție a Parcului „Valea Trandafirilor"   
  Lansarea rutei de troleibuz nr. 37 spre comuna Bubuieci   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Vizită de lucru a Primarului general interimar, Ruslan Codreanu, la Lublin, Polonia

  Vizită de lucru a Primarului general interimar, Ruslan Codreanu, la Lublin, Polonia

   08.11.2018    333 Accesări    

  În perioada 07-10 noiembrie, a.c., Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, întreprinde o vizită de lucru în Polonia, la invitația viceprimarului orașul Lublin, Artur Szymczyk.

  Vizita delegației de la Chișinău are loc în scopul stabilirii relațiilor de colaborare și schimb de experiență dintre cele 2 orașe, pe domeniul de transport public.

  Subiectele abordate se referă la experiența părții poloneze privind implementarea politicilor și strategiilor de transport public, precum și accesarea fondurilor europene în domeniu. De asemenea, delegația de la Chișinău va lua cunoștință de utilizarea noilor tehnologii și practici în domeniu, în special implementarea sistemului de tichetare electronică/afișaje electronice a orarului de circulație a transportului în stațiile de așteptare  etc.  

  Agenda de lucru a Primarului de Chișinău în Polonia cuprinde întâlniri cu managerii orașului, vizite de documentare la Departamentul de transport al municipiului Lublin, precum și la Centrul de monitorizare a circulației transportului municipal.