• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea circulației rutiere pe unele străzi din capitală

  Suspendarea circulației rutiere pe unele străzi din capitală

   02.11.2018 16:42    1004 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 05 noiembrie - 09 decembrie 2018, va fi sistată circulația transportului pe str. 31 august 1989, în perimetrul străzilor Vasile Alecsandri - Armenească, în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a capitalei. 

  În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

  Ruta de microbuz nr. 101 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.  

  Ruta de microbuz nr. 103 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

  Ruta de microbuz nr. 114 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

  Ruta de microbuz nr. 116 - de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

  De asemenea, în perioada 05 noiembrie - 09 decembrie a.c., va fi sistată circulaţia transportului pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu  - Alexandru cel Bun, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor de apeduct și canalizare. 

  În context, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

  Ruta de microbuz nr. 157 - de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail.  

  Ruta de microbuz nr. 174  - de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseul stabilit.

  Totodată, informăm că în perioada 05 noiembrie - 09 decembrie 2018, va fi sistat total traficul rutier pe str. Vlaicu Pârcălab, tronsonul 31 August 1989 - București. Restricția de circulație este impusă de necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor edilitare. 

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.