Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Vizita primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, în județul Bacău, România

   1592

Primarul general al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, va efectua vineri, 5 octombrie 2018, o vizită de lucru în județul Bacău, România.

În cadrul vizitei, Ruslan Codreanu va avea întrevederi cu președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu și cu primarul municipiului Bacău, Cosmin Nicula, în vederea stabilirii relațiilor bilaterale de colaborare pe domeniile: social-economic, medical, educațional și cultural. Un subiect aparte în cadrul discuțiilor se va axa pe posibilitatea armonizării cadrului normativ și a schimbului de experiență pe domeniile vizate.    

În acest context, primarul general interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu, va vizita o serie de instituții și întreprinderi de menire social-economică din județul Bacău. De asemenea, agenda vizitei prevede organizarea unei mese rotunde, care va avea ca tematică identificarea posibilităților de interconectare a municipiului Chișinău la proiecte de infrastructură, sociale, sănătate etc., finanțate de către Uniunea Europeană.