• vezi mai mult
  Ședința Comisiei pentru protecție socială, ocrotirea sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice   
  Ceremonia de premiere a învingătorilor Concursului municipal de fotografie, organizat cu prilejul aniversării a 582-a a orașului Chișinău   
  Vizita primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, pe şantierul din bd. Moscova, 11   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a înmânat diplome profesorilor cu prilejul zilei profesionale

  Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a înmânat diplome profesorilor cu prilejul zilei profesionale

   04.10.2018    127 Accesări    

  Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a înmânat astăzi diplome de merit cu prilejul Zilei Profesorului unor cadre didactice - directori de licee și grădinițe din municipiu, precum și angajați ai Direcției generale educație, cultură, tineret și sport.

  Edilul a ținut să mulțumească profesorilor pentru dedicația din munca lor de zi cu zi, în educarea tinerelor generații și i-a îndemnat la discuții, la colaborare, ca o echipă pentru a avea rezultate frumoase, pentru oraș și pentru întreaga republică. „Vă felicit pentru dedicația și talentul Dumneavoastră. Sunt sigur că noi putem fi un model pentru toată țara. Pentru că avem oameni de valoare, avem oameni integri, care știu cum trebuie să evolueze lucrurile și cum o putem face", a spus Ruslan Codreanu.

  La rândul său, Rodica Guțu, șef al Direcției generale educație, cultură, tineret și sport a precizat că la întrevederea cu primarul general interimar, în preajma Zilei Pedagogului, au fost invitați cei mai merituoși specialiști - directori de licee și de grădinițe, precum și angajați ai direcției de profil.

  În cadrul evenimentului au fost înmânate diplome ale Ministerului educației, culturii și cercetării, ale Primăriei municipiului Chișinău și ale Direcției educație.

  De diplome de merit s-au învrednicit Corneliu Solomon, directorul LT „Ion Creangă", Grigore Vasilache, directorul LT „Mircea Eliade", Tamara Pasat, directorul LT „Hyperion", Elena Melnic, director IET nr. 197, Eugenia Guțu, director LT „Kiril și Metodiu", Gheorghe Gânju, director Liceul Real, Margareta Simirețchi, director al Școlii primare-grădiniță „Ilie Fulga" etc.