• vezi mai mult
  Ședința Comisiei pentru protecție socială, ocrotirea sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice   
  Ceremonia de premiere a învingătorilor Concursului municipal de fotografie, organizat cu prilejul aniversării a 582-a a orașului Chișinău   
  Vizita primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, pe şantierul din bd. Moscova, 11   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Dezbateri publice: „Situația traficului și consumului ilicit de droguri în municipiul Chişinău”

  Dezbateri publice: „Situația traficului și consumului ilicit de droguri în municipiul Chişinău”

   10.10.2018    166 Accesări    

  Fracţiunea Partidului Socialiştilor în Consiliul municipal Chişinău iniţiază dezbateri publice la tema: „Situația traficului și consumului ilicit de droguri în municipiul Chişinău". 

  Evenimentul va avea loc pe data de 31 octombrie 2018, ora 15.00, în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Chişinău. 

  Propunerile care urmează a fi suspuse dezbaterilor publice pot fi expediate până la data de 15 octombrie 2018, pe adresa electronică: fractiapsrm@mail.ru sau la adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83, bir.18.

  La dezbateri publice sunt invitaţi reprezentanţii Direcţiei generale asistență socială și sănătate, Direcției generale educație, tineret și sport, Direcției municipale pentru protecția copilului, preturilor de sector, membri ai fracțiunilor din Consiliul municipal Chișinău, specialiști în domeniu şi reprezentanţi ai societăţii civile.  

  Participanţii la dezbatere care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de decizie aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.