Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședinţa Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie

   1837

Miercuri, 19 septembrie 2018, ora 14.00, va avea loc ședința Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie a Consiliului municipal Chișinău.  

Ordinea de zi a ședinței:

1.     Despre aprobarea Regulamentului privind susținerea financiară a familiilor cu 3 (trei) și mai mulți copii în instituțiile de educație timpurie din orașul Chișinău în anul 2018.

2.     Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului cu privire la modalitatea de asigurare cu seturi de accesorii pentru determinarea glicemiei la persoanele cu diabet zaharat din municipiul Chișinău, procurate din sursele financiare ale bugetului local.

3.     Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare a tichetelor de masă unor categorii de angajați din domeniul protecției sociale și culturii.

                                     Raportor:  Ion Ceban, consilier municipal

4.      Despre operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 1/9 din 17.03.2015  ”Cu privire la crearea Serviciului de sprijin pentru familiile cu copii".

                                     Raportor:   Petru Burduja, consilier municipal

5.     Despre operarea de modificări în decizia CMC nr. 3/25 din 19.11.2015.

6.     Cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea Serviciului social de suport monetar familiilor persoanelor defavorizate.

7.     Cu privire la crearea Serviciul de asistență socială comunitară.

                                     Raportor:  Eugenia Ceban, consilier municipal

8.     Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului cu privire la acordarea asistenței medicale stomatologice persoanelor din grupurile social-dezavantajate din municipiul Chișinău.

9.      Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului cu privire la modalitatea de asigurare a persoanelor cu deficiențe de văz din municipiul Chișinău cu dispozitive medicale, nonmedicale specializate și servicii de protezare oculară.

                                Raportor: Dinari Cojocaru, consilier municipal

 10.    Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului cu privire la modalitatea de asigurare a copiilor primului an de viață din familii cu risc medico-social și cu indicații medicale cu produse lactate/formule de început și formule de continuare ale preparatelor pentru sugari și copii mici,  procurate din sursele financiare ale bugetului local. 

                                 Raportor:  Violeta Baltă, șef-adjunct, Direcția generală asistență socială și sănătate