• vezi mai mult
  Atenție șoferi: Suspendarea traficului rutier pe str. 31 august 1989   
  Situaţia copiilor aflați în situații de risc din municipiul Chișinău   
  Ședința Comisiei juridice, pentru ordine publică și activitatea administrației publice locale   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Consultări publice asupra proiectului blocului de locuințe din str. Lipcani, 7

  Consultări publice asupra proiectului blocului de locuințe din str. Lipcani, 7

   13.09.2018    188 Accesări    

  Pretura sectorului Buiucani informează despre organizarea consultărilor publice asupra proiectului blocului de locuințe cu încăperi pentru oficii și locuri de parcare la parter, pe terenul cu numărul cadastral 0100511557 din str. Lipcani, 7

  Consultările publice vor avea loc pe data de 2 octombrie 2018, ora 10.00, în incinta Sălii de festivități a Preturii sectorului Buiucani (str. Mihai Viteazul, 2).

  Beneficiarul: SRL "SV Lux Grup ";

  Autorul proiectului: S.R.L. „ARDCONSLUX";

  La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

  Recomandările asupra proiectului supus consultării publice pot fi expediate în adresa Preturii de sector: str. M. Viteazul, 2 și pe adresa electronică a Preturii -buiucani@pmc.md. Persoana de contact - Ion Popa, nr. telefon (022) 295036.
  Recomandările și procesul-verbal al ședinței vor fi remise spre examinare Direcției generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare.

  Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi.

  Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.