Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Atenție șoferi: Suspendarea traficului rutier pe str. 31 august 1989

   1630

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 10 septembrie - 14 octombrie a.c., va fi sistată circulația rutieră pe str. 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Toma Ciorbă -  Petru Movilă, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor în cadrul proiectului de reabilitare a 3 străzi din zona centrală a capitalei.  

În legătură cu executarea lucrărilor pe tronsonul menționat, circulaţia transportului care traversează zona, va fi organizată după cum urmează:

Rutele de microbuz nr. 101 şi nr. 103: 

Tur - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Serghei Lazo, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de microbuz nr. 114 şi nr. 188: 

Tur - de pe str. Mihai Viteazul pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Serghei Lazo, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, în cadrul aceluiași proiect, va continua să fie sistată circulația transportului pe str. 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Ismail - Tighina, până pe data de 14 octombrie, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor.

Circulația rutei de microbuz nr. 103, care traversează perimetrul unde se desfășoară lucrări va fi organizată după cum urmează: 

Tur - de pe str. 31 august 1989 pe str. Armenească, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.