Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesajul Primarului general interimar, Ruslan Codreanu, cu prilejul începerii noului an de învățământ 2018-2019

   1243

Dragi elevi, profesori şi stimaţi părinţi!

Prima zi de şcoală este un prilej de bucurie, un început de bun augur, care se asociază cu primul sunet de clopoţel, primul profesor, primul ghiozdan şi cu foarte multe emoţii, speranțe și așteptări.

Elevilor le dorim spor la învățătură, să ascultați de părinți și profesori. Cunoștințele bune vă vor prinde bine în viață. Nu ezitați să vă sprijiniți reciproc, să fiți împreună la bine și la greu, să-i tutelați, voi, cei din clasele superioare, pe micuții din clasele mici.

Cadrelor didactice din municipiul Chişinău, le mulţumim pentru faptul că ţin la prestigiul profesiei lor și le dorim multă sănătate, răbdare, putere de muncă în acumularea capitalului intelectual al ţării noastre. Buna dispoziţie să vă însoţească mereu!

De asemenea, felicit şi părinţii cu acest eveniment important în viaţa copiilor lor, dorindu-le multă răbdare și înţelepciune pentru a creşte şi educa personalităţi adevărate. Sperăm ca școala să devină partenerul vostru de încredere!

Urez tuturor drum bun spre lumea Cunoaşterii, realizări marcante, aspiraţii îndrăzneţe şi curaj pentru a răspunde cu demnitate provocărilor ce ne stau în faţă!

 

Într-un ceas bun! 

Cu respect,  

 

Ruslan CODREANU

Primar General Interimar