Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfăşurarea lucrărilor de reparaţie a Grădiniţei nr. 26 din sectorul Buiucani

   1911

Lucrările de reabilitare a Grădiniţei nr. 26 din sectorul Buiucani se desfăşoară conform graficului de execuţie şi se vor încheia până la sfârşitul lunii curente. La această concluzie s-a ajuns după vizita de lucru în cadrul instituţiei de educaţie timpurie a primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu. 

În cadrul inspecţiei efectuate la grădiniţa nr. 26, primarul interimar Ruslan Codreanu a fost informat că la moment se efectuează lucrări de reparație a acoperișului, de schimbare a ușilor și geamurilor, se repară spălătoria şi blocurile sanitare. În acelaşi timp, o parte din mobilierul din instituţie va fi schimbat. 

De menţionat că instituţia de educaţie timpurie beneficiază de un grant oferit de Guvernul României în valoare de circa un milion de lei. Concomitent, o parte din lucrările de reparație sunt finanțate din bugetul municipal. 

În context, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a menţionat necesitatea asigurării calităţii lucrărilor de renovare. „Ne dorim să îmbunătăţim condiţiile în toate instituţiile de învăţământ din municipiu, dar şi imaginea sistemului educaţional în general. Pentru asta, trebuie să asigurăm gestionarea raţională a resurselor financiare şi calitatea lucrărilor de reparaţie", a subliniat primarul interimar Ruslan Codreanu.