Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Activitatea centrelor comunitare pentru copii și tineri din municipiul Chișinău

   2762

În subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului se află 42 de  centre comunitare pentru copii și tineri din municipiul Chișinău. Un raport mai detaliat referitor la activitatea acestor instituții a fost prezentat de către Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, în subordinea căreia se află centrele comunitare.

Categoriile de minori care frecventează centrele comunitare pentru copii și tineri sunt: cei care au unul sau ambii părinți plecați peste hotare, copii aflați în situații de risc și cu comportament deviant, elevi cu abandon școlar și de etnie romă etc.

29 de centre comunitare pentru copii și tineri din municipiu și un centru mixt de zi, oferă servicii educative copiilor aflați în situații de risc, cât și tuturor copiilor din comunitate, cu acces liber și gratuit. În aceste Centre activează 124 de cercuri și secții sportive.

ANEXAT: Raport despre activitatea centrelor comunitare pentru copii și tineri și centrele de zi din subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului