• vezi mai mult
  Start Licitaţiei internaţionale privind achiziţionarea de reductoare de presiune, senzori, debitmetri, vane, fitinguri şi servicii conexe   
  Întrevederea primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, cu ambasadorul Armeniei   
  Blocarea transportului public în cartierul Telecentru din capitală   
  Atenție șoferi: Suspendarea traficului rutier pe str. 31 august 1989   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primăria Chișinău va realiza un șir de lucrări pentru comuna Țânțăreni

  Primăria Chișinău va realiza un șir de lucrări pentru comuna Țânțăreni

   03.07.2018    471 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău va realiza în anul curent un șir de lucrări edilitare în comuna Țânțăreni, localitate unde este găzduită gunoiștea municipală Chișinău, în sumă de 5, 5 milioane de lei. O decizie în acest sens a fost votată recent de către Consiliul municipal Chișinău.

  Potrivit deciziei nr. 4/1 din 28 iunie 2018 "Cu privire la realizarea acțiunilor prevăzute în contractul de societate civilă încheiat între Primăria comunei Țînțăreni și Primăria municipiului Chișinău", serviciile municipale de profil urmează să instaleze sistemul de iluminat public stradal în localitatea dată, în valoare de 4, 5 milioane de lei și să efectueze lucrări de plombare și reparație a străzilor în comuna Țînțăreni, în valoare de 1 milion de lei.  

  Pe parcursul anului 2017, în localitatea  Țînțăreni au fost executate lucrări în sumă de 4, 22 milioane de lei (pentru proiectarea lucrărilor de iluminat stradal, reparația străzilor și a teritoriului grădiniței de copii.

  Amintim că anul trecut, autoritățile municipale s-au angajat să realizeze mai multe lucrări pentru comuna Țînțăreni, drept compensație pentru transportarea deșeurilor menajere către poligonul din localitate.