Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mobilizarea serviciilor municipale în contextul avertismentelor de schimbare bruscă a vremii

   2497

Ca urmare a avertismentelor emise de către Serviciului Hidrometeorologic de Stat, referitor la schimbarea bruscă a vremii în perioada 22.06.2018, ora 17:00 - 23.06.2018, ora 06:00 cu ploi puternice, descărcări electrice și intensificări ale vântului, Primăria municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii și agenții economici din capitală să ia măsuri de precauție în vederea protecției oamenilor și a bunurilor materiale.

Cetățenii sunt îndemnați să evite adăpostirea de ploaie sub arbori, linii electrice și construcții ușoare pentru siguranța vieții oamenilor. De asemenea, automobiliștii sunt atenționați să nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase, unde se pot forma acumulări mari de apă.

Menționăm că toate serviciile municipale sunt pregătite cu echipe mobile, fiind gata de a interveni în situații de urgență.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.