• vezi mai mult
  Ședința Comisiei pentru protecție socială, ocrotirea sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice   
  Ceremonia de premiere a învingătorilor Concursului municipal de fotografie, organizat cu prilejul aniversării a 582-a a orașului Chișinău   
  Vizita primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, pe şantierul din bd. Moscova, 11   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Ședinţa Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie

  Ședinţa Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie

   13.06.2018    334 Accesări    

  Joi, 14 iunie 2018, ora 09.00, va avea loc ședința Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie a Consiliului municipal Chișinău.  

  Ordinea de zi a ședinței: 

  1.     Cu privire la trecerea terenurilor proprietate publică a municipiului Chișinău din domeniul privat în domeniul public al unității administrativ- teritoriale.

  2.     Cu privire la punerea în aplicare a deciziei CMC  nr­­­.  " Cu privire la trecerea terenurilor proprietate publică a municipiului Chișinău din domeniul privat în domeniul public al unității administrativ- teritoriale".       

  3.     Cu privire la inițierea cercetării prealabile în vederea declarării unității publice asupra lotului de teren și a construcției cu nr. cadastral 0100208218.01, situat în municipiul Chișinău, str. Vasile Alecsandri 4, proprietar S.C. "Cristalvlad" S.A.  

                          Raportor: Ion Ceban, Președintele fracțiunii PSRM, în CMC