Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședinţa extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie

   15746

Vineri, 08 iunie 2018, ora 08.30, va avea loc ședința extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie a Consiliului municipal Chișinău.

Ordinea de zi a ședinței:

 1.     Cu privire la acordarea ajutorului material cadrelor didactice din instituțiile de învățământ  primar și secundar (nivelul I și II),  municipiul  Chișinău, pentru procurarea materialelor didactice  și a rechizitelor de birou.

                        Raportor: Ion Ceban, consilier municipal

 2.    Cu privire la acordarea ajutorului material unor categorii de călători pentru circulația în transportul public urban.

                        Raportor:  Ion Ceban, consilier municipal

3.     Despre operarea de modificări în anexa nr. 2 la  decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 5/14 din  22.09.2016 "Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului și a statului de personal ale Serviciului social "Asistență  Personală" din cadrul Direcției generale asistență socială".


                                                        Raportor: Carolina Olaru, șef interimar al Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate