• vezi mai mult
  Proiectele ce vor fi realizate în cadrul Bugetului Civil Chişinău în ediţia din anul 2018   
  Mihai Munteanu, la 75 de ani!   
  Şedinţa Echipei de lucru pentru Bugetul Civil Chişinău   
  Reabilitarea trotuarelor de pe str. Maria Cebotari şi str. Sfatul Ţării   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Ședinţa extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie

  Ședinţa extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie

   07.06.2018    4465 Accesări    

  Vineri, 08 iunie 2018, ora 08.30, va avea loc ședința extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie a Consiliului municipal Chișinău.

  Ordinea de zi a ședinței:

   1.     Cu privire la acordarea ajutorului material cadrelor didactice din instituțiile de învățământ  primar și secundar (nivelul I și II),  municipiul  Chișinău, pentru procurarea materialelor didactice  și a rechizitelor de birou.

                          Raportor: Ion Ceban, consilier municipal

   2.    Cu privire la acordarea ajutorului material unor categorii de călători pentru circulația în transportul public urban.

                          Raportor:  Ion Ceban, consilier municipal

  3.     Despre operarea de modificări în anexa nr. 2 la  decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 5/14 din  22.09.2016 "Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului și a statului de personal ale Serviciului social "Asistență  Personală" din cadrul Direcției generale asistență socială".


                                                          Raportor: Carolina Olaru, șef interimar al Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate