• vezi mai mult
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Startul lucrărilor de reparație capitală a grădiniței nr. 79, sectorul Botanica   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Repetarea procedurii de vot pentru proiectele depuse spre finanţare prin mecanismul bugetării civile

  Repetarea procedurii de vot pentru proiectele depuse spre finanţare prin mecanismul bugetării civile

   05.06.2018    1011 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că procedura de vot, on-line şi off-line, pentru proiectele depuse spre finanţare prin intermediul Bugetului Civil în anul 2018 va fi repetată. O decizie în acest sens a fost luată astăzi în cadrul şedinţei Comisiei pentru evaluarea proiectelor.

  Motivul invocat de membrii comisiei a fost admiterea unor încălcări de procedură în perioada desfăşurării proiectului, dar şi erorile tehnice ce s-au produs în timpul procedurii de vot, în special on-line.

  De asemenea, până va demara procedura de vot, Comisia se va întruni în şedinţă pentru a evalua repetat proiectele depuse de cetăţeni, pentru a stabili dacă acestea corespund cerinţelor stabilite de Regulamentul privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău. Şedinţa comisiei în acest sens este planificată pentru data de 12 iunie 2018, ora 10.00 (în incinta Primăriei Chişinău).