• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe str. București, în perimetrul străzilor Al. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni

  Suspendarea traficului rutier pe str. București, în perimetrul străzilor Al. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni

   05.06.2018 14:22    2234 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează despre suspendarea traficului rutier din str. București, tronsonul cuprins între străzile Al. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în perioada 06.06.2018 - 15.06.2018, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

  Astfel, în cadrul I etape de executare a lucrărilor, intersecția străzilor București și Al. Pușkin va fi închisă, iar transportul public va circula după cum urmează:

  Troleibuze:

  • Ruta nr. 3 se anulează;
  • Ruta nr. 2 se scurtează de la str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
  • Rutele nr. 10, 24 se scurtează până la strada 31 August 1989.

  Microbuze:

  • Rutele nr. 101,125,154 și 185 se stabilesc după cum urmează: tur - de pe str. București pe str. Vl. Pârcălab, str. Al. Șciusev, str. Nicolae Iorga, str. București și în continuare pe traseele stabilite, retur - de pe str. București pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Vl. Pârcălab, str. București și în continuare pe traseele stabilite.

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.