• vezi mai mult
  Ședința Comisiei pentru protecție socială, ocrotirea sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice   
  Ceremonia de premiere a învingătorilor Concursului municipal de fotografie, organizat cu prilejul aniversării a 582-a a orașului Chișinău   
  Vizita primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, pe şantierul din bd. Moscova, 11   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Programul săptămânal de întreținere a sistemului de iluminat public

  Programul săptămânal de întreținere a sistemului de iluminat public

   29.05.2018    315 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă despre lucrările de întreținere și reparație curentă a rețelei de iluminat public, executate pe parcursul lunii mai anul curent, de către Î.M. Rețelele electrice de iluminat „LUMTEH".

  În perioada de referință, operatorul municipal de iluminat public, a intervenit pe 22 de străzi și 4 bulevarde din capitală, în grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt" inclusiv în 5 localități suburbane la reparația și profilaxia corpurilor de iluminat.

  Pentru săptămâna curentă, sunt planificate lucrări de reabilitare a rețelei de iluminat public pe străzile: N. Titulescu, L. Dumitriu, Burebista, Voluntarilor, M. Drăgan, Ciocana, Sargidava, V. Vărzaru, Podgorenilor, E. Teodoriu, N. Bălcescu, M. Viteazul, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt".

  De asemenea, pe parcursul lunii iunie, va fi reabilitat integral iluminatul public pe str. Mihai Viteazul. În acest sens, urmează a fi schimbate 108 corpuri de iluminat de tip vechi și montate altele noi, de tip LED, reabilitarea brațelor de sprijin, trasarea a 700 metri liniari de cablaj electric. Costul total al proiectul este de 602 mii lei, surse alocate din bugetul municipal.