• vezi mai mult
  Proiectele ce vor fi realizate în cadrul Bugetului Civil Chişinău în ediţia din anul 2018   
  Mihai Munteanu, la 75 de ani!   
  Şedinţa Echipei de lucru pentru Bugetul Civil Chişinău   
  Reabilitarea trotuarelor de pe str. Maria Cebotari şi str. Sfatul Ţării   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Programul săptămânal de întreținere a sistemului de iluminat public

  Programul săptămânal de întreținere a sistemului de iluminat public

   29.05.2018    143 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă despre lucrările de întreținere și reparație curentă a rețelei de iluminat public, executate pe parcursul lunii mai anul curent, de către Î.M. Rețelele electrice de iluminat „LUMTEH".

  În perioada de referință, operatorul municipal de iluminat public, a intervenit pe 22 de străzi și 4 bulevarde din capitală, în grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt" inclusiv în 5 localități suburbane la reparația și profilaxia corpurilor de iluminat.

  Pentru săptămâna curentă, sunt planificate lucrări de reabilitare a rețelei de iluminat public pe străzile: N. Titulescu, L. Dumitriu, Burebista, Voluntarilor, M. Drăgan, Ciocana, Sargidava, V. Vărzaru, Podgorenilor, E. Teodoriu, N. Bălcescu, M. Viteazul, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt".

  De asemenea, pe parcursul lunii iunie, va fi reabilitat integral iluminatul public pe str. Mihai Viteazul. În acest sens, urmează a fi schimbate 108 corpuri de iluminat de tip vechi și montate altele noi, de tip LED, reabilitarea brațelor de sprijin, trasarea a 700 metri liniari de cablaj electric. Costul total al proiectul este de 602 mii lei, surse alocate din bugetul municipal.