• vezi mai mult
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Premierea învingătorilor Concursului municipal de fotografie, organizat cu prilejul aniversării a 582-a a orașului Chișinău   
  Amenajarea terenurilor de joacă şi de sport din Chişinău   
  Atenție șoferi: Suspendarea traficului rutier pe str. Serghei Lazo şi str. Tighina   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Competiția sportivă „Familia olimpică”!

  Competiția sportivă „Familia olimpică”!

   15.05.2018    317 Accesări    

  Marți, 15 mai 2018, la Chișinău s-a desfășurat competiţia sportivă „Familia olimpică". Evenimentul se înscrie în şirul acţiunilor consacrate Zilei Internaţionale a Familiei şi a fost organizat de Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport și Asociația Obștească „New Hope Moldova".

  La eveniment au participat 250 de copii, beneficiari ai serviciilor sociale ale Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului.

  În cadrul Competiției sportive „Familia olimpică" au avut loc diverse aplicații demonstrative de grup cu implicarea copiilor care frecventează cercurile sportive din cadrul centrelor comunitare pentru copii și tineri din subordinea Direcţiei, precum și alte probe: starturi vesele, lupta națională „Trânta", concursul familiilor, tragerea otgonului etc.

  Acțiunea s-a desfăşurat în Sala de sport a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport.

  Scopul evenimentului este de a sensibiliza opinia publică şi de a sublinia importanţa familiei pentru dezvoltarea fizică, spirituală, morală, personală şi socială a copilului.