• vezi mai mult
  Ședința Comisiei pentru protecție socială, ocrotirea sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice   
  Ceremonia de premiere a învingătorilor Concursului municipal de fotografie, organizat cu prilejul aniversării a 582-a a orașului Chișinău   
  Vizita primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, pe şantierul din bd. Moscova, 11   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Desfășurarea lucrărilor de reparație a străzilor din capitală

  Desfășurarea lucrărilor de reparație a străzilor din capitală

   14.05.2018    172 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează despre continuarea lucrărilor de reabilitare a străzilor din capitală. Astfel, de la începutul campaniei de reabilitare a infrastructurii rutiere și până în prezent, au fost asfaltate circa 48 mii m² de carosabil.

  De notat că, în perioada 04 - 11 mai, drumarii au intervenit în toate sectoarele capitalei, fiind reparate 46 străzi, care aveau un grad ridicat de uzură, pe o suprafață de peste 16 mii m².

  Potrivit lui Adrian Boldurescu, director al Î.M. „Exdrupo", lucrările de asfaltare se execută conform standardelor, iar prioritar este calitatea acestora. "Pentru o bună întreținere a infrastructurii rutiere, străzile recent asfaltate sunt spălate, după care se aplică marcajul rutier", a subliniat Boldurescu.

  Menționăm că de la începutul lunii aprilie și până în prezent, au fost executate lucrări de plombare și asfaltare pe circa 100 de străzi din capitală, iar din bugetul municipal, în acest sens,  au fost valorificați circa 15 milioane lei.