• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Timp de o oră, funcţionarii au curăţat zăpada din preajma Primăriei Chişinău

  Timp de o oră, funcţionarii au curăţat zăpada din preajma Primăriei Chişinău

   21.12.2009 12:59    1804 Accesări    

  Funcţionarii din cadrul Primăriei Chişinău au curăţat astăzi timp de oră zăpada din preajma instituţiei. Prin acest gest, administraţia capitalei îndeamnă toţi locuitorii să participe la deszăpezirea oraşului. „Este necesar să ne implicăm cu toţii la curăţirea zăpezii din jurul blocurilor şi în curţile în care locuim”, a spus primarul general Dorin Chirtoacă. 
  De fiecare dată când va ninge, de la ora 11.00, timp de o oră, funcţionarii Primăriei Chişinău vor curăţa zăpada din preajma clădirii. Această campanie de sensibilizare a spiritului civic, de implicare în amenajarea teritoriului în care activăm şi locuim, a fost lansată sâmbătă, 19 decembrie a.c., când toţi angajaţii Primăriei au curăţat zăpada din preajma instituţiei. 
  De asemenea, Primăria Chişinău reaminteşte obligaţiile agenţilor economici ca pe timp de iarnă să curăţe zăpada din faţa sediilor în care activează. 
  Direcţia Relaţii Publice,
  Primăria mun. Chişinău