• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Autobuz nou pentru transportarea copiilor din Truşeni

  Autobuz nou pentru transportarea copiilor din Truşeni

   18.04.2018    578 Accesări    

  Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a participat astăzi la ceremonia de transmitere în gestiunea Primăriei comunei Truşeni a unui microbuz pentru transportarea elevilor din localitate.

  Vehiculul, complet echipat și pregătit pentru introducerea în exploatare, reprezintă o donaţie din parte Companiei „Kaufland - Moldova" şi a Fundaţiei Filantropice Medico - Sociale „Angelus Moldova" către administraţia publică locală a municipiului Chişinău. Valoarea microbuzului este 495 mii lei şi va funcționa pe ruta 135, Chișinău-Trușeni.

  „Pe viitor, copiii din comuna Trușeni se vor putea deplasa spre instituțiile de învățământ din Chișinău în siguranță și confort. Ţin să mulţumesc Companiei „Kaufland" şi Fundaţiei „Angelus Moldova". Împreună, azi, am reușit să facem un lucru minunat, un parteneriat în beneficiul copiilor din Trușeni. Datorită generozității partenerilor noştri, Primăria Chișinău a primit în folosință un microbuz pe care l-a pus la dispoziția copiilor din Trușeni", a menţionat primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu.  

  La rândul său, Cristina Aramă, manager PR și Comunicare al Companiei „Kaufland - Republica Moldova" a subliniat că donația de astăzi reprezintă un motiv în plus de bucurie, iar asta pentru că acces la acest mijloc de transport o vor avea toți copii din comuna Trușeni, datorită acestui parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău. „În acest fel, generozitatea noastră merge mai departe pentru că cel mai de preț cadou pe îl putem face societății este să oferim copiilor acces la educație", a spus Cristina Aramă.