• vezi mai mult
  Evacuarea garajelor metalice din bd. Mircea cel Bătrân 29/1   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Şedinţă de lucru privind amenajarea Cimitirului „Sf. Lazăr”

  Şedinţă de lucru privind amenajarea Cimitirului „Sf. Lazăr”

   04.04.2018    585 Accesări    

  Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a convocat astăzi o şedinţă de lucru privind amenajarea Cimitirului „Sf. Lazăr", în contextul sărbătorilor de Paşti şi Paştele Blajinilor.

  Edilul-şef al capitalei a solicitat întreprinderea tuturor acţiunilor pentru buna organizare şi desfăşurare a sărbătorilor. Silvia Radu a cerut ca în zilele următoare să se încheie lucrările de reparaţie a străzii Doina şi a celorlalte căi de acces din cartierul Poşta Veche şi să fie salubrizată zona din preajma cimitirului. De asemenea, primarul general a menţionat necesitatea mobilizării tuturor serviciilor de resort, pentru a reuşi în termeni restrânşi salubrizarea teritoriului cimitirului şi evacuarea gunoiului.

  Potrivit primarului interimar, în Cimitirul „Sf. Lazăr" mai este foarte mult de muncă, însă i-a atenţionat pe factorii de decizie din cadrul ÎM „Combinatul Servicii Funerare" să asigure în termen finalizarea tuturor lucrărilor, inclusiv să repare căile de acces din interiorul cimitirului.