Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Şedinţă de lucru cu primarii localităţilor din componenţa municipiului Chişinău

   2288

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a convocat astăzi o şedinţă de lucru cu participarea primarilor localităților din componența municipiului Chișinău, în urma ninsorilor din ultimele zile. La întrunire au mai participat șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Butucel și directorul Regiei "Exdrupo", Adrian Boldurescu.

În cadrul şedinţei, s-a făcut un schimb de păreri legat de modul de intervenţie a operatorilor de deszăpezire la curățarea drumurilor și au fost stabilite priorităţile de intervenție în următoarele zile, ţinând cont de prognoza meteorologică.

Primarii satelor şi orașelor din componența municipiului Chișinău au ținut să mulțumească pentru intervenția operativă a Regiei „Exdrupo" la curățarea căilor de acces către suburbii și a străzilor pe unde circulă transportul public. Totodată, aceştia au invocat anumite  probleme vizavi de asigurarea accesibilității dintre localități, dotarea cu material antiderapant şi asigurarea cu utilaje pentru curățarea drumurilor locale.  

În context, primarul general interimar, Silvia Radu, a promis în continuare susținere colegilor din suburbii. În mod special, Silvia Radu i-a asigurat pe primarii de suburbii că municipalitatea va aloca material antiderapant fiecărei localităţi, la necesitate.