• vezi mai mult
  Proiectele ce vor fi realizate în cadrul Bugetului Civil Chişinău în ediţia din anul 2018   
  Mihai Munteanu, la 75 de ani!   
  Şedinţa Echipei de lucru pentru Bugetul Civil Chişinău   
  Reabilitarea trotuarelor de pe str. Maria Cebotari şi str. Sfatul Ţării   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Funcţionarea semaforului de la intersecţia bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt - str. Ismail

  Funcţionarea semaforului de la intersecţia bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt - str. Ismail

   14.03.2018    170 Accesări    

  Pe parcursul zilei de astăzi, pentru o perioadă de 2 ore, nu a funcţionat obiectivul  de semafoare de la intersecţia bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt - str. Ismail. Din cauza unei defecţiuni în sistemul de dirijare cu semafoare, provocată de condiţiile meteo, instalaţia a ieşit din funcţiune şi a semnalizat pe toate direcţiile galben intermitent.

  La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie şi ai companiei care asigură gestionarea sistemului de semafoare din Chişinău.

  În context, cerem scuze locuitorilor municipiului Chişinău, în special şoferilor, pentru disconfortul creat ca urmare a defecţiunii sistemului de dirijare a semaforului de la una din cele mai aglomerate intersecţii din oraş.

  De asemenea, recomandăm conducătorilor auto ca în cazul nefuncţionării unui semafor,  să se conformeze indicaţiilor agenţilor de patrulare, să conducă cu prudenţă şi să respecte Regulamentul circulaţiei rutiere.