• vezi mai mult
  Inaugurarea iluminatului public stradal pe șos. Muncești   
  Inspectarea lucrărilor de reconstrucție a Parcului „Valea Trandafirilor"   
  Lansarea rutei de troleibuz nr. 37 spre comuna Bubuieci   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Gala de închidere a Festivalului de Teatru „Ostende”, ediţia a III-a

  Gala de închidere a Festivalului de Teatru „Ostende”, ediţia a III-a

   14.03.2018    280 Accesări    

  Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău invită la Gala de închidere a Festivalului de Teatru „OSTENDE", ediția a III-a. Evenimentul se va desfăşura pe 17 martie a.c., începând cu ora 14.00, în incinta Teatrului „Luceafărul".

  În cadrul Galei de închidere a Festivalului va avea loc prezentarea spectacolelor din partea a 9 trupe de teatru participante în proiect, susținute de un program muzical cu tineri interpreți. Intrarea este liberă!

  Proiectul este organizat de Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău, în colaborare cu Direcția generală, educație, tineret și sport a municipiului Chișinău și are drept scop promovarea culturii printre tineri, valorificarea artei teatrale și dezvoltarea aptitudinilor artistice a participanților.

  Trupele, reprezentate de elevi din școlile cu profil teatral, cât și studenții specializați în artă teatrală, au beneficiat de ateliere cu actori și profesori profesioniști, etapa finală fiind evoluarea pe scena Teatrului „Luceafărul".

  În cadrul Galei de închidere a Festivalului, primele cele mai bune 3 trupe, cel mai bun actor și cea mai bună actriță vor beneficia de premii bănești și daruri de la parteneri.