• vezi mai mult
  Ședința Comisiei pentru buget, economie, finanțe, patrimoniu public local, agricultură și problemele suburbiilor a Consiliului municipal Chișinău   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Găzduirea persoanelor fără domiciliu stabil pe perioada rece a anului

  Găzduirea persoanelor fără domiciliu stabil pe perioada rece a anului

   26.02.2018    266 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinăului anunță că pe parcursul ultimelor 24 ore, ca urmare a temperaturilor scăzute ale aerului, la Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil, din str. Haltei, 2 au fost cazate 98 de persoane.

  După cum a informat viceprimarul de Chişinău, Ruslan Codreanu, la necesitate, Centrul din str. Haltei poate găzdui până la 120 de persoane, depistate în stradă pe timp de iarnă sau vreme rece. În cadrul Centrului aceste persoane beneficiază de 3 mese pe zi, ceai și cafea.

  De menţionat că solicitările privind adăpostirea cetăţenilor fără un loc permanent poate fi efectuat la numărul de telefon „902" , iar persoanele menţionate vor fi aduse la Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil din str. Haltei, 2 de către Poliţie, de către Serviciul Ambulanţă sau pot merge singure la Centru.