Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Silvia Radu şi Ruslan Codreanu, în inspecţie la Liceul ”Mihai Eminescu” din sectorul Botanica

   2520

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, însoțită de viceprimarul Ruslan Codreanu, au mers astăzi în inspecție la Liceul „Mihai Eminescu" din capitală. Edilii Chişinăului au verificat modul în care s-au realizat lucrările de reparație în instituţie, dar şi cum decurge procesul educațional în liceu.

La ora actuală, problema cu lucrările de reparație în clădirea instituției de învățământ a fost deja rezolvată. De două săptămâni toți elevii liceului învață într-un singur schimb. De asemenea, a fost anunțată licitația pentru achiziționarea mobilierului necesar pentru buna activitate a școlii. În acest scop au fost prevăzute surse financiare în sumă de 500 mii lei.

După inspectare, conducerea Primăriei a avut întâlnire cu corpul profesoral al liceului. Primarul general interimar, Silvia Radu i-a înmânat o diplomă de onoare profesoarei Iulia Atanasov, cu prilejul jubileului de 70 de ani.

Amintim că lucrările de reparație în cadrul liceului teoretic "Mihai Eminescu" din sectorul Botanica au inclus lucrări de amenajare-reabilitare a 6 săli de clasă și laboratorul de fizică. Costul lucrărilor este de 623,5  mii lei.