• vezi mai mult
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Premierea învingătorilor Concursului municipal de fotografie, organizat cu prilejul aniversării a 582-a a orașului Chișinău   
  Amenajarea terenurilor de joacă şi de sport din Chişinău   
  Atenție șoferi: Suspendarea traficului rutier pe str. Serghei Lazo şi str. Tighina   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Silvia Radu şi Ruslan Codreanu, în inspecţie la Liceul ”Mihai Eminescu” din sectorul Botanica

  Silvia Radu şi Ruslan Codreanu, în inspecţie la Liceul ”Mihai Eminescu” din sectorul Botanica

   06.02.2018    758 Accesări    

  Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, însoțită de viceprimarul Ruslan Codreanu, au mers astăzi în inspecție la Liceul „Mihai Eminescu" din capitală. Edilii Chişinăului au verificat modul în care s-au realizat lucrările de reparație în instituţie, dar şi cum decurge procesul educațional în liceu.

  La ora actuală, problema cu lucrările de reparație în clădirea instituției de învățământ a fost deja rezolvată. De două săptămâni toți elevii liceului învață într-un singur schimb. De asemenea, a fost anunțată licitația pentru achiziționarea mobilierului necesar pentru buna activitate a școlii. În acest scop au fost prevăzute surse financiare în sumă de 500 mii lei.

  După inspectare, conducerea Primăriei a avut întâlnire cu corpul profesoral al liceului. Primarul general interimar, Silvia Radu i-a înmânat o diplomă de onoare profesoarei Iulia Atanasov, cu prilejul jubileului de 70 de ani.

  Amintim că lucrările de reparație în cadrul liceului teoretic "Mihai Eminescu" din sectorul Botanica au inclus lucrări de amenajare-reabilitare a 6 săli de clasă și laboratorul de fizică. Costul lucrărilor este de 623,5  mii lei.