Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general interimar a primit cetățeni în audiență

   1720

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a avut marți zi de audiență a cetățenilor.

Problemele abordate de oameni s-au referit la șantierele noi și impactul acestora asupra blocurilor de locuințe din preajmă, traversarea mașinilor de mare tonaj prin apropierea cartierelor rezidențiale, comerțul ambulant etc.  

De asemenea, au fost abordate probleme sociale și anume la asigurarea cu locuințe sociale a persoanelor cu nevoi speciale, oferirea de ajutoare materiale familiilor social-dezavantajate și celor care au sub tutelă persoane cu handicap. Printre subiectele discutate de cei veniți în audiență la primarul general au fost și funcționarea serviciilor municipale sau nemulțumirea oamenilor față de funcționarii din cadrul structurilor administrației publice municipale.

Edilul-șef a promis ajutor și soluţionarea pentru cazurile ce ține de competența administrației publice locale a municipiului Chișinău. De asemenea, Silvia Radu a oferit explicații oamenilor despre politicile actuale ale municipalității vizavi de organizarea zonelor de comerț, inclusiv în zona centrală a urbei, celor care solicitau locuri pentru comerț în stradă sau în centrul orașului.

Precizăm că primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, primește în audienţă cetăţenii de 2 ori pe lună.

De asemenea, viceprimarii de Chişinău primesc în audienţă cetăţenii după cum urmează:

-         Viceprimarul de Chişinău, Nistor Grozavu - în fiecare zi de luni, între orele 13.00 - 15.00;

-         Viceprimarul municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu - în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 - 12.00.    

Pentru înscrierea în audienţă la primarul general interimar sau viceprimari, cetăţenii urmează să se adreseze Direcţiei corespondenţă, petiţii şi audienţă (bir.13) a Primăriei municipiului Chişinău, tel: (022) 20-15-35.