• vezi mai mult
  Vizita Primarului general interimar la Biblioteca municipală „OVIDIUS”   
  Convocarea ședinței de îndată a Consiliului municipal Chișinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 14.00)

  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 14.00)

   18.01.2018    1240 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează despre situaţia în oraş, la ora 14.00, ca urmare a condiţiilor meteo.

  La moment, 76 de utilaje ale ÎM Regia „Exdrupo" şi ale Regiei locativ-comunale sunt antrenate la curăţarea străzilor şi împrăştie material antiderapant. Se acţionează pe străzile principale, pe arterele pe care circulă transportul public şi pe căile de acces către suburbii.

  Cea mai complicată situaţie se înregistrează pe str. Băcioii Noi. Chiar dacă nu a fost blocată, pe stradă se circulă complicat, iar utilajele de deszăpezire intervin pentru curăţarea arterei de circulaţie.

  De asemenea, peste 700 de muncitori intervin în teren la curăţatul trotuarelor şi în interiorul curţilor blocurilor de locuinţe.

  De dimineaţă, în oraş s-au înregistrat 14 rupturi de crengi, dar şi 28 de defecţiuni ale iluminatului public. Până la această oră ÎM Reţele electrice de iluminat „Lumteh" a restabilit deja 5 rupturi ale cablurilor electrice.

  Mai multe case de locuit din oraşul Sângera şi satul Dobrogea au rămas fără lumină electrică, din cauza vremii. În următoarele ore va fi reluată alimentarea cu energie electrică.