Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Municipalitatea solicita opinia cetățenilor vizavi de subiectul animalelor de companie și a celor cu și fără stăpân

   91615

Primăria municipiului Chişinău solicita opinia cetățenilor vizavi de subiectul animalelor de companie și a celor cu și fără stăpân. Astfel, chișinăuienii sunt îndemnați să vină cu soluții și recomandări de îmbunătățire a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea măsurilor de gestionare a câinilor cu și fără stăpân și a animalelor de companie din municipiul Chișinău".

La inițiativa viceprimarului, Ruslan Codreanu, proiectul deciziei Consiliului municipal Chișinău urmează a fi discutat public. Scopul proiectului este aprobarea unor norme care să asigure consolidarea atitudinii societății împotriva tratamentului inuman față de animalele cu și fără de stăpân și a celor de companie, securitatea vieții și a sănătății cetățenilor, crearea unei infrastructuri pentru protecția animalelor.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea măsurilor de gestionare a câinilor cu și fără stăpân și a animalelor de companie din municipiul Chișinău" pot fi trimise până pe data de 22 ianuarie 2018, ora 18.00, la adresa electronică:ruslan.codreanu@pmc.md, sau pe suport de hârtie la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.