• vezi mai mult
  HRAMUL CHIȘINĂULUI 2018 în imagini   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Programul manifestărilor cultural - artistice consacrate Hramului oraşului Chişinău   
  Interzicerea folosirii buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii din Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Şedinţa de bilanţ a Consiliilor de tineret din suburbii

  Şedinţa de bilanţ a Consiliilor de tineret din suburbii

   27.12.2017    545 Accesări    

  Consiliile de Tineret din localităţile din componenţa municipiului Chişinău, constituite în cadrul Consiliului Municipal de Tineret Chişinău (CMTC), s-au întrunit în şedinţa de totalizare.

  La eveniment şi-au dat întâlnire preşedinţii consiliilor şi persoanele responsabile pentru activităţile de tineret din suburbii. Preşedintele Consiliului Municipal de Tineret Chişinău, Petru Grecu, a prezentat un raport despre activitatea consiliului şi a trasat obiectivele pentru noul an calendaristic. Potrivit responsabilului, principala problemă cu care se confrunta actualmente CMTC este lipsa sediului, unde tinerii şi-ar putea desfăşura activităţile. Acest fapt însă nu-i împiedică pe tineri să-şi organizeze activitatea, să iniţieze şi să realizeze proiecte îndrăzneţe cu impact social.

  De menţionat că pe parcursul anului 2017 tinerii din cadrul Consiliului Municipal de Tineret Chişinău au organizat Festivalul Tânărului Meșteșugar, Festivalul Municipal de Teatru OSTENDE , Proiectul GOLD, Şcoala de vara pentru tineri etc.