• vezi mai mult
  Programul lucrărilor de reparaţie a străzilor   
  Desfășurarea lucrărilor de reparație a străzilor din capitală   
  Sistarea lucrărilor de construire pe şantierul de pe str. Alba Iulia, 2   
  Salubrizarea de primăvară a orașului Chișinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Şedinţa de bilanţ a Consiliilor de tineret din suburbii

  Şedinţa de bilanţ a Consiliilor de tineret din suburbii

   27.12.2017    470 Accesări    

  Consiliile de Tineret din localităţile din componenţa municipiului Chişinău, constituite în cadrul Consiliului Municipal de Tineret Chişinău (CMTC), s-au întrunit în şedinţa de totalizare.

  La eveniment şi-au dat întâlnire preşedinţii consiliilor şi persoanele responsabile pentru activităţile de tineret din suburbii. Preşedintele Consiliului Municipal de Tineret Chişinău, Petru Grecu, a prezentat un raport despre activitatea consiliului şi a trasat obiectivele pentru noul an calendaristic. Potrivit responsabilului, principala problemă cu care se confrunta actualmente CMTC este lipsa sediului, unde tinerii şi-ar putea desfăşura activităţile. Acest fapt însă nu-i împiedică pe tineri să-şi organizeze activitatea, să iniţieze şi să realizeze proiecte îndrăzneţe cu impact social.

  De menţionat că pe parcursul anului 2017 tinerii din cadrul Consiliului Municipal de Tineret Chişinău au organizat Festivalul Tânărului Meșteșugar, Festivalul Municipal de Teatru OSTENDE , Proiectul GOLD, Şcoala de vara pentru tineri etc.