• vezi mai mult
  HRAMUL CHIȘINĂULUI 2018 în imagini   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Programul manifestărilor cultural - artistice consacrate Hramului oraşului Chişinău   
  Interzicerea folosirii buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii din Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Instalarea obiectivului de semafor pe şos. Balcani, intersecţie cu or. Durleşti şi satul Dumbrava

  Instalarea obiectivului de semafor pe şos. Balcani, intersecţie cu or. Durleşti şi satul Dumbrava

   22.12.2017    542 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează despre demararea lucrărilor de instalare a obiectivului de semafor pe şoseaua Balcani, intersecţie cu oraşul Durleşti şi satul Dumbrava, comuna Truşeni.

  Problema asigurării securităţii circulaţiei rutiere în zona respectivă a fost abordată de mai mult timp, iar la intersecţia şos. Balcani cu or. Durleşti şi sat. Dumbrava se înregistrează cu regularitate accidente rutiere. În rezultat, în urma discuţiilor între Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie şi Inspectoratul Naţional de Patrulare s-a luat decizia de a instala în zonă un obiectiv de semafor.

  Obiectivul de semafor urmează a fi pus în funcţiune până la sfârşitul lunii curente. Ulterior, va fi modificat şi itinerarul unor rute de microbuz, pentru a asigura cu transport public locuitorii satului Dumbrava.