• vezi mai mult
  Lansarea proiectelor culturale dedicate celor 10 ani de la înfrăţirea oraşelor Iaşi şi Chişinău   
  Intervenția serviciilor municipale pe trotuare și în curțile de bloc   
  Vizita primarului general interimar, Silvia Radu, în municipiul Iaşi, România   
  Primarul general interimar a primit cetățeni în audiență   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Aprobarea Caietului de sarcini pentru organizarea licitaţiei publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău

  Aprobarea Caietului de sarcini pentru organizarea licitaţiei publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău

   22.12.2017    576 Accesări    

  Consiliul municipal Chişinău a aprobat, în şedinţa de astăzi, 22 decembrie 2017, Caietul de sarcini pentru organizarea licitației publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău.

  De asemenea, CMC a aprobat componența nominală a Comisiei care va organiza licitația publică privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău și va selecta compania care va implementa sistemul. Pe lângă angajaţi ai Primăriei şi consilieri municipali, din componenţa comisiei mai fac parte inclusiv reprezentanţi ai societăţii civile.

  Potrivit deciziei CMC, licitația publică privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău va fi anunţată până la data de 1 februarie 2018.

  Caietul de sarcini pentru organizarea licitației publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău va fi publicat pe pagina oficială a Primăriei www.chisinau.md.