• vezi mai mult
  Suspendarea traficului rutier pe str. 31 August 1989   
  Funcționalitatea orologiului de pe clădirea Primăriei   
  Prezentarea proiectului de buget municipal Chișinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Aprobarea Caietului de sarcini pentru organizarea licitaţiei publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău

  Aprobarea Caietului de sarcini pentru organizarea licitaţiei publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău

   22.12.2017    135 Accesări    

  Consiliul municipal Chişinău a aprobat, în şedinţa de astăzi, 22 decembrie 2017, Caietul de sarcini pentru organizarea licitației publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău.

  De asemenea, CMC a aprobat componența nominală a Comisiei care va organiza licitația publică privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău și va selecta compania care va implementa sistemul. Pe lângă angajaţi ai Primăriei şi consilieri municipali, din componenţa comisiei mai fac parte inclusiv reprezentanţi ai societăţii civile.

  Potrivit deciziei CMC, licitația publică privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău va fi anunţată până la data de 1 februarie 2018.

  Caietul de sarcini pentru organizarea licitației publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău va fi publicat pe pagina oficială a Primăriei www.chisinau.md.